Liga 1

Dinamo transferă un fundaş stînga care nu a mai jucat de aproape un an!

Rullo, aici în tricoul lui Napoli, va evolua cel puţin pînă în vară pentru Dinamo

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  marţi, 19 martie 2013

Cornel Ţălnar spera ca zilele acestea să primească acordul conducerii pentru aducerea unui fundaş stînga, postul pe care antrenorul a solicitat în nenumărate rînduri întăriri.



Gazeta a anunţat în urmă cu o săptămînă că "roş-albii' au decis să-l transfere pe Erminio Rullo.

Azi, "Ţînţarul" a fost înştiinţat căva ajunge în cantonamentul din Poiana Braşov italianul Erminio Rullo, 29 de ani. Fotbalistul nu a mai evoluat din mai 2012, ultima oară jucînd pentru Modena. Rullo va rămîne, cel mai probabil, pînă în vară în "Ştefan cel Mare", cu posibilitate de prelungire.

Ţălnar avea pe listă mai mulţi fundaşi laterali, printre care Mite Cikarski, macedonean, 21 de ani, internaţional de tineret, de la Vardar Skopje şi sîrbul Jovanovici, fost la Vojvodina Novi Sad.

Ţălnar a deplasat azi, în Poiana Braşov, acolo unde "roş-albii" se vor pregăti pînă duminică, patru fundaşi de bandă stînga.

Nicolae Muşat (26 de ani), Eugen Crăciun (26 de ani), Ionuţ Burnea (20 de ani) şi puştiul Radu Andrei, de doar 16 ani, au mers în mini-cantonamentul montan. "Ţînţarul" îi va vedea la lucru la pregătiri pe ultimii trei, dar şi în partida de verificare ce va avea loc în week-end, cel mai probabil împotriva Braşovului, pentru a se lămuri cine îi poate face concurenţă titularului Muşat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.