Box

VIDEO Prima confruntare » Bute şi Pascal puşi faţă în faţă pe gheaţă de canadieni

Articol de Gazeta Sporturilor  —  miercuri, 20 martie 2013

Lucian Bute şi Jean Pascal se vor confrunta pe 25 mai, iar canadienii speculează din plin duelul dintre cei doi foşti campioni mondiali.


Cei doi pugilişti au fost prezenţi în această dimineaţă la Centre Bell, unde au urmărit partida de hochei dintre Montreal Canadiens şi Buffalo Sabres. Canadienii au profitat din plin de moment şi i-au invitat să dea startul partidei.

Click aici pentru VIDEO cu înfruntarea dintre cei doi!

Bute şi Pascal au intrat pe gheaţă din părţi opuse ale arenei, întîlnindu-se faţă în faţă la centrul patinoarului. În aplauzele fanilor, cei doi i-au salutat pe căpitanii echipelor şi au dat lovitura de începere a meciului. Din nefericire pentru fanii canadieni, evenimentul nu a purtat noroc echipei locale, Montreal Canadiens pierzînd în prelungiri, scor 2-3.

Lucian Bute şi Jean Pascal se vor înfrunta pe 25 mai într-o partidă la categoria semigrea. Meciul e văzut drept o finală între cei mai buni pugilişti din Canada şi a fost caracterizată de Stephane Larouche, antrenorul lui Bute, drept "cel mai important meci de box din istoria Quebecului".


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.