Liga 1

Gigi anunţă un transfer la Steaua: "Azi a semnat" » Patronul l-a dat de gol pe Reghe: "Vă spun ce atacant vrea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 21 martie 2013

Laurenţiu Reghecampf şi Gigi Becali s-au decis asupra jucătorului care îl va înlocui pe Adi Rocha. Daniel Chima Chukwu, atacantul lui Molde, este foarte aproape de a se înţelege cu Steaua. Acesta ar urma să vină în vară.

Gigi a deconspirat dorinţa lui Reghe la Fanatik Show, prin telefon, în timp ce antrenorul Stelei se afla în studio.

"Luăm 5 jucători de la echipe din România. Azi semnează un jucător, dar vine din vară. Dacă nu mă înşel a şi semnat. Cred că e mai talentat decît Iancu şi e de aceeaşi vîrstă cu el. E un jucător care are un patron nebun! Nu vă zic cine e. Nu e în ţară băiatul acum. Dacă e Stanciu de la Vaslui?! Nu vă spun!

Mai e un atacant pe care este aproape să îl luăm. E un jucător pe care Reghecampf îl vrea. E ăla de la Molde. Îi fac toate poftele", a spus Gigi Becali la DigiSport.

"Vrem să ne păstrăm lotul, ne dorim să ţinem jucătorii pentru a trece de grupe în UEFA Champions League. Dar dacă vor fi oferte foarte mari de la echipe importante, e greu să îi păstrezi.

Patronul echipei mi-a zis că vrea să cîştige campionatul 25 de ani la rînd. Pentru asta mai am nevoie de 3 jucători mai importanţi, peste nivelul echipei", a spus şi Laurenţiu Reghecampf.

900.000 de euro este cota pe care Chima o are pe transfermarkt

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.