Nationala

Gică Popescu: "Nu cred că peste noapte naţionala Ungariei s-a dezvoltat într-atît încît să ne fie teamă de ea"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 22 martie 2013

Fostul internaţional Gică Popescu speră ca naţionala lui Victor Piţurcă să treacă cu brio examenul de maturitate şi să ia 3 puncte în meciul pe care îl dispută în această seară, contra Ungariei, de la 21:30, în direct la TVR1 şi liveTEXT pe GSP.RO, partidă contînd pentru preliminariile CM 2014.


"Este un meci extrem de important pentru că atît noi, cît şi Ungaria ne batem pentru locul 2. Este un prim examen de maturitate al acestei generaţii.

Din punctul meu de vedere, un stadion fără spectatori este un stadion neutru şi nu cred că peste noapte echipa naţională a Ungariei s-a dezvoltat într-atît încît să ne fie teamă de ea", a spus fostul căpitan al Barcelonei la Dolce Sport.

Popescu nu ia în calcul un eşec contra maghiarilor: "Doamne fereşte de o înfrîngere. Nu cred că vom pierde la Budapesta. De ce să nu ne gîndim şi la primul loc?"

Nu rata, de la ora 23:00, pe GSPTV, o emisiune specială moderată de Costin Deşliu, în care invitat este Corneliu Vadim Tudor. Cei doi vor discuta "la cald" meciul Ungaria-România.




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.