Handbal

Selecţioner în căutări » Tadici nu va conta pe jucătoarele de la Oltchim în Trofeul Carpaţi

Melinda Geiger a fost principala marcatoare la prima echipă a României, cu 6 goluri marcate

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În lipsa jucătoarelor de la Oltchim, lăsate să se odihnească pentru dubla cu Gyor, antrenorul Gheorghe Tadici a selecţionat jucătoare de la toate echipele din Liga Naţională.

Pe lîngă Spania, bronzul olimpic de la Londra, şi Germania, locul 7 la Euro 2012, la ediţia din acest an a "Trofeului Carpaţi", România a înscris două echipe.

"Am lăsat deoparte jucătoarele de la Oltchim, pe care nu trebuie să le mai testăm. În rest, am convocat cam tot ceea ce are mai bun handbalul românesc. Dorim să verificăm jucătoarele tinere cu echipe puternice pentru a le evalua potenţialul", a declarat selecţionerul Gheorghe Tadici.

România A- România B 35-26
Pe lîngă jucătoare care au vechime în "naţională", gen Geiger, Tolnai, Smedescu, Băbeanu, Dincă sau Ivan-Agrigoroaie, Tadici a chemat şi foarte multe jucătoare noi, tinere pe care vrea să conteze în tentativa de a califica România la Olimpiada de la Rio. "De nume precum Tănăsie, Apipie, Tătar, Perianu, Buceschi, Luciana Marin, Ţăcălie vom tot auzi de acum încolo", spune selecţionerul.

Aseară, la Craiova, România A a învins România B cu 35-26, dar meciurile aşteptate sînt cele cu Germania şi Spania. Ieri, nemţoaicele au trecut de iberice cu 27-23.

Program "Trofeul Carpaţi"

Azi
ora 11:15 România B-Spania
ora 13:15 România A-Germania

Duminică
ora 11:00 România B-Germania
ora 13:00 România A-Spania

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.