Amicale

Slabi şi pentru Liga a 2-a » Costea şi Adi Rocha s-au făcut de rîs la Brăila şi au confirmat că sînt inutili

Rocha și-a dominat adversarii doar prin fizicul său de jucător de old-boys // Foto: Cristi Preda (Brăila)

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Reghecampf a putut să îi testeze pe jucătorii folosiţi mai puţin în campionat şi în Europa League.

Concluziile nu sînt încurajatoare pentru Steaua şi pentru antrenorul ei: amicalul de la Brăila a arătat diferenţa uriaşă dintre titularii obişnuiţi ai roş-albaştrilor şi rezervele care s-au aflat pe teren contra divizionarei secunde.

Dintre testaţi, Adi Rocha şi Mihai Costea au fost din nou dezamăgitori. Olteanul şi brazilianul nici n-au mişcat în faţa adversarilor proveniţi de la un nivel inferior. Costea s-a chinuit să marcheze, mai ales în repriza a doua a devenit chiar amuzantă strădania lui, care a produs numai acţiuni stopate de apărători şi şuturi dezastruoase, din care mingea abia ajungea la poartă. "Nilă" a avut chef un pic, numai că n-a fost în stare să creeze vreo fază importantă.

Pe Rocha meciul l-a plictisit teribil. Nu a reuşit să se întoarcă niciodată cu faţa la poartă şi să finalizeze, a arătat din nou greoi, supraponderal. Reghe l-a schimbat cu 20 de minute înaintea finalului, deşi erau momente în care Steaua încerca să egaleze. Dar antrenorul a înţeles şi el că sud-americanul pe care el a mizat acum o vară nu-i mai foloseşte la nimic.

CF Brăila - Steaua 1-0
Steaua: Stanca - Rîpă (60 I. Năstăsie), Szukala, D. Bratu (71 Puşkaş), Latovlevici (63 V. Lupu)- Prepeliţă, L. Filip - Pîrvulescu, Tatu, M. Costea - Rocha (73 I. Roşu)

250.000 de euro ar trebui să achite Steaua ca să prelungească înţelegerea cu Adi Rocha, altfel brazilianul pleacă după finalul sezonului

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.