Reghe a început privind meciul relaxat şi a încheiat plin de nervi, enervat de jucătorii lui şi de arbitri.
A fost numai un amical, dar steliştii n-au înghiţit uşor înfrîngerea-surpriză de la malul Dunării. Laurenţiu Reghecampf a început partida cu cea mai bună formulă pe care o putea alinia în absenţa internaţionalilor, a rămas calm cînd s-a făcut 1-0 pentru gazde, dar şi-a pierdut controlul nervilor în partea a doua a confruntării, pe care a văzut-o în picioare, în faţa băncii, amestecînd indicaţii pentru jucători şi proteste pentru arbitrul Ionel Ivan şi pentru asistenţii acestuia.
În urma unui duel în care a fost implicat Szukala, Reghe s-a enervat pe "central" şi MM Stoica a sărit şi el de pe bancă să protesteze. Steaua a cerut penalty la una dintre ultimele faze ale jocului şi antrenorul a izbucnit iar. L-a certat pe asistent că nu i-a semnalizat arbitrului fault în careul Brăilei şi a gesticulat nervos, apoi a părăsit rapid terenul după fluierul de final.
Fotbaliştii au preluat şi ei nervii de pe bancă şi frustrarea de a fi conduşi de o echipă de Liga a 2-a. Prepeliţă a fost la un pas să-l accidenteze grav pe un adversar pe care l-a atacat dur, cu talpa. Szukala a jucat şi el din ce în ce mai tare. Arbitrul a căutat să-i controleze pe amîndoi cu cartonaşe galbene.
Latovlevici a fost căpitan
Ocolit de convocările lui Piţurcă, Iasmin Latovlevici a fost recompensat cu banderola de căpitan în amicalul de la Brăila. Spectatorii l-au aplaudat pe Iasmin mai mult decît pe restul steliştilor. Schimbat după o oră cu Lupu, "Lato" i-a pasat rolul de căpitan lui Prepeliţă.
Rezervă-copil
Cu Tătăruşanu convocat la "naţionala" mare şi cu Cojocaru chemat la selecţionata de juniori, Reghecampf a luat un copil ca rezervă pentru Stanca. Andrei Niţu, născut în 1997, a fost portar de rezervă. Pe bancă s-au mai aflat şi alţi puşti: Antonio Popa, Cătălin Cardaş, Andrei Pătraşcu, Alin Iordache.
{{text}}