Nationala

Ilie Balaci mătură pe jos cu echipa naţională: "Penibili!" Ce-i reproşează lui Piţurcă

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Saturday, 23 March 2013

Fostul internaţional Ilie Balaci a comentat în termeni foarte duri prestaţia tricolorilor în meciul cu Ungaria, 2-2.

“Ca şi rezultat ar trebui să ne mîndrim. Ca joc, penibili şi noi şi ungurii. Am rezistat cu stoicism pînă la finalul meciului. Dacă era altă echipă aş fi mutat pe alt post. Rezultatul vine ca urmare a jocului. Acum am avut noroc, următoarele le pierdem.

Lumea a spus că Ungaria este slabă. Noi cum am fost dacă am fost conduşi de două ori?", a declarat Balaci la Sport Total fm.

Fosta glorie a Universităţii Craiova îl critică pe Piţurcă pentru cum a ales titularii.

"Din prima echipă, patru erau care nu jucau deloc la echipele de club. Dacă Stancu este jucător de careu, ce a căutat 80 de minute pe partea stîngă? Ai doi jucători determinanţi pentru echipa de club, Chipciu şi Maxim. De ce nu îi bagi în teren? Grozav nu mi se pare grozav deloc. Stancu nu mi se pare jucător de bandă. Jucătorii de bandă trebuie să participe la construcţie, aseară nu a participat nici unul la construcţie.

La primul gol, Tătăruşanu nu avea cum să iasă, pentru că la marginea careului mic era aglomerat. El putea să iasă dacă fundaşii erau la marginea careului mare. Ce căuta echipa noastră să se apere în careul mic? Arbitrul mi s-a părut corect".

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.