Nationala

Doi dinamovişti îl cer pe Lato la echipa naţională: "Este unul dintre cei mai buni fundaşi din Europa!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 24 martie 2013

Victor Piţurcă a convocat 9 stelişti la echipa naţională pentru partidele cu Ungaria şi Olanda, dar nu şi pe Iasmin Latovlevici, unul dintre cei mai în formă jucători români.

Piţi a explicat că pe acel post îi are pe Ştefan Radu şi pe Răzvan Raţ, dar doi dinamovişti l-au cerut printre "tricolori" pe Lato. Florin Bratu, fostul jucător al lui Dinamo, crede că stelistul trebuia să fie convocat neapărat: "Latovlevici nu avea cum să lipsească din echipa asta, era intr-o formă excelentă, a jucat foarte bine cu Ajax şi cu Chelsea".

De asemenea, şi legenda dinamovistă Cornel Dinu îl laudă pe Lato şi îl vede printre cei mai buni fundaşi stînga din Europa: "Nu am văzut aşa ceva, este cel mai bun fundaş stînga român şi unul dintre cei mai buni din Europa, dar nu este convocat la naţională", s-a declarat surprins şi Dinu.

Latovlevici a marcat un gol împotriva lui Ajax şi a transformat penalty-ul decisiv cu olandezii, iar în meciul din optimi cu Chelsea a centrat superb la lovitura de pedeapsă obţinută de Rusescu, fiind din nou extrem de lăudat.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.