CM 2014

Eroul Cristiano » Ronaldo a făcut deplasarea la Baku deşi e suspendat pentru meciul cu Azerbaidjan

Contra Israelului, Cristiano Ronaldo, în roșu, n-a marcat. Are doar un gol în preliminariile CM 2014 // Foto: Reuters

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Căpitanului ”lusitanilor” i s-a părut mai important să fie alături de colegi decît să se întoarcă mai devreme la Real.

Antrenorul Realului, Jose Mourinho, s-ar putea să strîmbe din nas. Dar lui Cristiano Ronaldo nu-i pasă. Deşi e suspendat pentru meciul de mîine cu Azerbaidjan, din preliminariile CM 2014, căpitanul lusitanilor a decis că trebuie să fie alături de coechipieri. Iar la Tel Aviv, după remiza cu Israel (3-3), a urcat în avionul de Baku, în loc să se întoarcă în Spania.

Pe CR 7 îl aşteaptă un veritabil periplu. Din capitala Azerbaidjanului, el se va întoarce mîine seară cu "naţionala" la Lisabona. Iar de acolo va lua drumul Madridului, pentru a se pune miercuri la dispoziţia lui Mou. În total, nu mai puţin de 7.100 de kilometri pe drum, plus stresul şi oboseala aferente.

Gestul lui Cristiano e, într-un fel, şi o reparaţie morală faţă de colegi, după "galbenul" inutil încasat pe "Ramat Gan". Deşi se ştia ameninţat, avînd deja un avertisment, atacantul Realului a făcut un fault la mijlocul terenului şi apoi, nervos, a degajat balonul. Iar "centralul" Stephane Lannoy nu l-a iertat.

7.100 kilometri pe drum va totaliza Cristiano Ronaldo, miercuri, cînd va coborî din cursa Lisabona - Madrid, pe aeroportul Barajas

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.