Liga 1

Reghecampf primeşte un compliment de la un antrenor mare: "Meciurile cu Chelsea au fost formidabile"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Monday, 25 March 2013

Antrenorul Stelei are un an aproape perfect. E pe primul loc în Liga 1 şi a ajuns pînă în optimile de finală în Europa League, după ce a eliminat campioana Olandei, pe Ajax Amsterdam.

Reghecampf a fost analizat de Mircea Lucescu, poate cel mai mare tehnician român din toate timpurile. "În primul rînd, să se ştie că nu sînt sfătuitorul lui Reghecampf. Îl apreciez, îmi place cum munceşte, am şi vorbit de vreo două ori cu el, dar nu i-am dat sfaturi. De altfel, fotbalul este o muncă făcută pentru un singur om, mai ales atunci cînd eşti antrenor. Trebuie să asculţi pe toată lumea şi să iei decizia de unul singur.

Oricum, modul în care Reghecampf a pregătit dubla cu Chelsea îmi lasă impresia că va ajunge sus de tot. Au fost două jocuri extraordinare, inclusiv în cel de la Londra, unde Steaua a pus probeme mari lui Chelsea, în special datorită acelui presing agresiv. Tot ce contează acum pentru Reghecampf e să acumuleze experienţă, să aibă răbdare şi va ajunge sus", a spus Mircea Lucescu într-un interviu pentru Dolce Sport.

 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.