Liga 1

E prea bogat! » De ce ezită Stanciu să semneze cu Steaua

Stanciu nu vrea să renunţe la salariul de la FC Vaslui.

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Stanciu îi e inaccesibil Stelei din cauza salariului de la Vaslui. Are 6.000 de euro lunar, cu o mie mai mult ca Adi Popa, şi va ajunge sigur la 9.000 de euro pe lună în 2017.

Generozitatea lui Porumboiu îl încurcă acum pe patronul Vasluiului. El şi-a dat acordul pentru cedarea lui Nicolae Stanciu la Steaua, dar jucătorul e greu de tranzacţionat din pricina contractului excelent pe care îl are în Moldova. A cîştigat 5.000 de euro lunar în primul sezon pe care l-a petrecut printre galben-verzi, acum primeşte cu o mie în plus şi majorarea salarială îşi va păstra acelaşi ritm pînă la scadenţa înţelegerii, în 2017! Atunci va ajunge să încaseze 9.000 de euro lunar.

Stanciu: "Steaua se şi refuză!"

Negocierile cu Steaua s-au blocat din cauza asta. Becali nu-şi permite să-i plătească mai mult internaţionalului de tineret din Moldova fiindcă ar dezechilibra nivelul salariilor din lot. Cu 6.000 de euro pe lună, Stanciu deja cîştigă acum cu o mie de euro mai mult decît Adi Popa, un fotbalist din "naţionala" lui Piţurcă. Alt puşti pe care roş-albaştrii au pariat recent, Gabriel Iancu, e plătit şi el tot cu 5.000 de euro lunar.

Porumboiu va rata 800.000 de euro, preţul pe care-l negociase cu Becali pentru Stanciu, dacă afacerea va pica definitiv din cauza pretenţiilor jucătorului. El a mai ratat de curînd un plan pe care şi-l făcuse, tot din pricina opoziţiei unui fotbalist. A vrut să-l dea în Ghencea pe Milanov, aflat în ultimele şase luni de contract la Vaslui, însă bulgarul, plătit cu 20.000 de euro pe lună, i-a fost inaccesibil lui Gigi!

300.000 de euro pe sezon îi oferise Becali lui Wesley, cu 100.000 de euro sub salariul pe care brazilianul îl avea la Vaslui. Transferul a picat şi atacantul a preferat să meargă în ţările arabe

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.