Campionate

Back to London » Mourinho e gata să revină în vară, după 6 ani de la divorţul de Chelsea

Jose Mourinho a cucerit două titluri în primele două sezoane pe banca albaștrilor // Foto: Reuters

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Daily Mail a dezvăluit că portughezul s-a înţeles pentru un acord pînă în 2016, primind puteri manageriale depline din partea patronului Abramovici.

"Orice se poate întîmpla, chiar să revin unde am mai lucrat. Viitorul îmi oferă surprize inimaginabile". Misterul declaraţiei lui Mourinho a fost dezlegat de tabloidele britanice. Daily Mail scrie că portughezul îşi va termina în vară aventura la Real Madrid, întorcîndu-se la Chelsea. Vizita la Londra, încheiată cu prezenţa pe "Stamford Bridge" la amicalul Brazilia - Rusia, nu a fost doar vacanţă, ci şi pentru afaceri.

Demis în septembrie 2007, "The Special One" s-ar fi înţeles pentru un contract pe 3 sezoane, urmînd să-l înlocuiască pe Benitez. Tehnicianul de 50 de ani a primit puteri manageriale depline şi garanţii că patronul Abramovici va investi iarăşi masiv în întărirea echipei pentru a ataca titlul şi Liga Campionilor.

6 trofee a cîştigat Mourinho la Chelsea în primul mandat dintre 2004 şi 2007: două titluri, Cupa, două Cupe ale Ligii şi Supercupa Angliei

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.