Nationala

Tănase n-a jucat nimic cu Olanda şi a explicat într-un mod stupefiant o acţiune de toată jena :O

Cristi Tănase

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  miercuri, 27 martie 2013

Cristi Tănase a fost titular contra Olandei (0-4), a stat pe teren aproape o oră, mai exact 59 de minute, iar evoluţia sa a fost jenantă. L-a depăşit rareori pe adversarul său direct, Janmaat, şi nu a reuşit să creeze nici o ocazie periculoasă pentru România. A reuşit în schimb să aibă execuţii amuzante pentru oldandezi!

Cu doar cîteva zeci de secunde înainte de a fi schimbat cu Alexandru Chipciu, Tănase a reuşit să recupereze o minge la mijlocul terenului şi a plecat pe contraatac, perpendicular pe poartă. Îi avea în dreapta pe Bogdan Stancu şi pe Grozav în stînga, însă nu a dat drumul la minge spre benzi, ci a preferat să finalizeze singur faza. Ce a urmat a fost un moment demn de cascadorii rîsului!

Tănase a trimis mingea, inexplicabil, la 3-4 metri de poartă, fără să dea semne că a încercat să şuteze puternic ori vreo lansare în adîncime. Victor Piţurcă şi cei de pe banca tehnică şi-au pus mîinile în cap şi au început să strige la "Dodel", care a fost schimbat, ulterior, cu Chipciu.

Imediat ce a ajuns pe banca de rezerve, oamenii din staff-ul tehnic l-au chestionat în legătură cu faza precedentă. Calm, Tănase a explicat, gesticulînd, că şi-ar fi dorit să-l lobeze pe Vermeer! Numai că acea minge trimisă de el departe de poartă nu s-a ridicat mai mult de cîţiva centimetri de gazon, execuţia fiind hazlie, demonstrînd neputinţa echipei naţionale pe Amsterdam ArenA!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.