Liga 1

”Dinamo nu produce bani, doar pierde” » De ce Real Madrid va juca un amical în mai cu Fenerbahce la Istanbul

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 27 martie 2013

Real Madrid urma să sosească în România pentru un amical de lux contra Stelei în luna iulie.

Însă afacerea a picat întrucît roş-albaştrii n-au dorit să se complice ca să amîne prima etapă de campionat, iar Laurenţiu Reghencampf a considerat că un astfel de eveniment i-ar fi deconcentrat pe fotbalişti în vederea sezonul intern şi internaţional. A doua variantă pentru "galactici", un amical cu Dinamo nu a fost luată în calcul de către organizatorii români ai evenimentelor fotbalistice de lux.

Astfel că trupa blanco va evolua, mai mult ca sigur, se discută semnarea actelor, la Istanbul contra lui Fenerbahce, considerată cea mai iubită formaţie din Turcia. "Nu ne mai milogim de Dragomir". La Istanbul va fi spectacol, 50.000 de oameni ce vor fremăta în tribune, peste ceea ce ar fi putut fi în România cu altă echipă în afară de Steaua.

Cu Dinamo s-ar pierde bani, nu este rentabil. Am avut experienţa meciului cu Barcelona din vara 2012, dar atunci am pierdut jumătate de milion de euro, din mai multe motive", au explicat organizatorii români. "Cu Barcelona a fost denigrat evenimentul şi de către oameni importanţi din România, precum Mitică Dragomir.

Şi nu vreau să mă mai milogesc să amînăm prima etapă de campionat, astfel că ducem Real Madrid în Turcia", a comentat şi Adrian Thiess, cel ce-a adus trupa catalană la Bucureşti, vara trecută.Roş-albii nu s-au ales în 2012 cu nici un ban de pe urma amicalului, ci "cu o imagine pozitivă, dar şi cu bilete-cadou de peste 100.000 de euro, pe care le-au dat cui au dorit dînşii. Firma care a adus Barcelona în România a investit două milioane şi jumătate de euro, dar s-au pierdut foarte mulţi bani, peste ceea ce se preconizase".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.