CM 2014

Maghiarii se văd la baraj după egalul cu Turcia: "Vom cuceri Bucureştiul!"

Hajnal (stînga) şutează cu toată opoziţia turcului Selcuk Inan // Foto: Reuters

Articol de Theodor Jumătate  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Playmakerul Hajnal crede că "vom recupera la Bucureşti punctele pierdute cu românii", iar selecţionerul Egervari afirmă: "Sîntem într-o situaţie confortabilă".

Pe unguri, remiza de la Istanbul, la patru zile după acel 2-2 de pe "Ferenc Puskas" în faţa noastră, îi păstrează conectaţi la maximum. Într-o situaţie la care nu sperau înaintea preliminariilor şi pe care o aşteptau de multă vreme. Să aibă şanse reale la locul 2 pentru a putea juca barajul.

De pe poziţia secundă, cu un punct înaintea "tricolorilor" şi golaveraj superior, maghiarii şi-au făcut planuri. "Încă mă deranjează că n-am învins România la Budapesta, că am scăpat victoria în ultima clipă, aveam trei puncte în buzunar şi nu le-am păstrat. Dar vom recupera la ei acele puncte pierdute. Vom cuceri Bucureştiul în finala pentru locul 2", declară Tamas Hajnal.

Selecţionerul Egervari îşi completează jucătorul: "Mai sînt patru partide în grupă şi sîntem într-o situaţie confortabilă, chiar dacă vom întîlni în deplasare România şi Olanda. Sîntem la mîna noastră, nu depindem de nimeni. Dacă nu pierdem la Bucureşti, viitorul ni se deschide".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.