Nationala

Dumitru Dragomir a aruncat bomba, tricolorii au chefuit toată noaptea după 0-4 cu Olanda": "Torje, Tamaş şi Chipciu au băut pînă la 7 dimineaţa!"

Articol de Bogdan Vladu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Şeful LPF a spus aseară la Realitatea TV că nu e vorba doar de ce trei jucători, pe care i-a confirmat la întrebările jurnaliştilor, dar a păstrat tăcerea asupra celorlalţi.

Mutu ar fi părăsit "grupul vesel", iar sursele Gazetei confirmă că atacantul a petrecut cu alcool, pînă în zori, alături de soţia lui, Consuelo!

Aşteptînd parcă sosirea în ţară a echipei naţionale, Dumitru Dragomir a refuzat să comenteze, pînă aseară, informaţiile privind un conflict între Mutu şi selecţioner. Invitat la emisiunea "Jocuri de Putere", a explodat la ceas de noapte: "Mai mulţi fotbalişti au chefuit în Amsterdam după partida cu Olanda! Unii n-au ajuns în hotel nici pînă la 7 dimineaţa!". Ulterior, a aruncat şi cîteva nume: Tamaş, Torje şi Chipciu, "dar au fost mai mulţi!"

"Sandu nu cred că ştie"

Bomba lui Dragomir a continuat, şeful Ligii găsind imediat vinovaţii: "Şi-au înecat amarul în băutură, dar ei n-au avut limite! Şi nici pe cineva care să-i oprească: staff-ul naţionalei e de vină. Poate aceste acte de indisciplină duc la lipsa de rezultate". Adversar declarat al lui Piţurcă în ultima vreme, Dragomir a mărturisit că informaţiile sale sînt veridice, provenind chiar de la un jucător al primei reprezentative, dar Mircea Sandu "nu cred că ştie, poate că află chiar acum". De ce spune Dragomir că a răbufnit abia aseară? "Dacă acum tragem semnalul de alarmă, atunci avem 60% şanse de calificare la Campionatul Mondial. Publicul trebuie să cunoască şi lucrurile rele, nu doar pe cele bune".

Mutu a băut separat!

Ofensiva lui Mitică nu l-a cuprins şi pe Mutu: "El a plecat, nu a stat cu ei", s-a rezumat să spună Dragomir. Sursele Gazetei completează însă tabloul bahic al "naţionalei" la Asterdam: Mutu s-a despărţit de petrecăreţi, dar nu s-a dus la hotel! În fapt, acesta ar fi continuat noaptea alăturia de soţia sa, Consuelo, şi un alt cuplu, în localul De Nachtwach situat în Piaţa Rembrandt din Amsterdam. A ajuns acolo la miezul nopţii, a stat pînă spre dimineaţă şi în tot acest timp a consumat alcool şi a fumat. În restaurant s-au aflat şi mai mulţi români care fuseseră la meci şi care l-au şi recunoscut pe atacantul lui Ajaccio!

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.