Campionate

Barcelona începe ofensiva de întărire a apărării » Ce fundaş le-ar putea face concurenţă lui Pique şi Puyol

Articol de Gazeta Sporturilor  —  Thursday, 28 March 2013

Barcelona vrea să se îşi consolideze apărarea din vară şi a pus ochii pe un fundaş central din Bundesliga. Concurenţa pentru Pique şi Puyol vine de la Borussia Dortmund, iar cei de la Barcelona deja au făcut o ofertă pentru jucător, după cum dezvăluie presa germană.


Mats Hummels, în vîrstă de 24 de ani este fundaşul dorit de catalani. Barcelona nu este la prima încercare de a-l transfera pe german. Catalanii au vrut să-l cumpere după Campionatul European 2012, dar mutarea nu s-a concretizat şi a fost adus Alex Song, de la Arsenal.

Directul sportiv al Barcelonei, Raul Sanllehi i-a contactat pe cei de la Borussia, oferind 25 de milioane de euro în schimbul fundaşului, informează Bild Sport.

Tatăl fotbalistului, Hermann Hummels a dezminţit informaţiile în ziarul Die Welt: ”Am auzit zvonurile şi este interesant să le asculţi, dar el nu a fost contactat de Barcelona”.

Cuvintele tatălui sunt foarte diferite de cele ale lui Mats. Surse din anturajul jucătorului dezvăluie că fundaşul se arată foarte încîntat de posibilitatea de a ajunge pe Camp Nou, informează cotidianul spaniol As.

Astăzi a mai apărut un detaliu care prefaţează trecerea lui Hummels la Barcelona. Borussia are deja un preacord cu Athletic Bilbao pentru transferul lui Amorebieta, ca înlocuitor pentru Hummels.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.