Liga 1

Noul transfer al Stelei caracterizat de un fost coleg: "Stanciu e un copil cu multe calităţi, cel mai bine joacă în spatele vîrfului"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 martie 2013

Nicuşor Stanciu este noul jucător al Stelei şi se va alătura echipei lui Reghecampf din vară. Lucian Sînmărtean l-a caracterizat pe tînărul mijlocaş de la Vaslui.

"E foarte bine pentru Stanciu că merge la Steaua. E un pas important, merge la o echipă galonată. E un copil cu foarte multe calităţi şi sînt sigur că va ajunge un jucător valoros. Mie mi-a plăcut cel mai mult cînd joacă în spatele vîrfului. Se descurcă foarte bine pe spaţii mici, pasează foarte bine", a explicat Sînmărtean.

În schimb, Şumudică l-a criticat ieri pe Nicuşor Stanciu: "E un jucător bun, dar în opinia mea imatur în momentul de faţă, iar la ce a arătat Steaua pînă acum nu cred că poate fi titular. Ca să fac o paralelă, cînd m-a întrebat presa de Chipciu, pe care l-am avut la Braşov şi care mergea tot la Steaua, este o diferenţă mare. Stanciu e un jucător închis, nu prea vorbeşte, pe cînd Chipciu are, cu ghilimelele de rigoare, o nesimţire fotbalistică ieşită din comun.

Nu spun că nu va ajunge un jucător foarte bun, dar am văzut meciurile amicale ale naţionalei de tineret cu Anglia şi Franţa. Nu era nici o diferenţă între el, purtătorul tricoului cu nr 10, căpitanul echipei, şi ceilalţi. Nu poate face diferenţa la Steaua, dar mai poate creşte"

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.