Nationala

Lupescu îl sfătuieşte pe Piţurcă: "Mutu nu trebuie să mai fie convocat!"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  vineri, 29 martie 2013

Victor Piţurcă şi Adrian Mutu au avut o neînţelegere la ultima acţiune a echipei naţionale, iar selecţionerul ar putea să anunţe că Mutu nu va mai fi convocat pentru următoarele meciuri.

De asemenea, Ionuţ Lupescu a anunţat că Mutu oricum nu mai trebuie convocat din cauza vîrstei, obiectivul României fiind calificarea pentru Campionatul European din 2016: "Dacă vrei să ai un obiectiv în 2016, trebuie să planifici pentru 2016. E clar că nu poţi să-l mai iei în considerare pe Mutu sau pe alţi jucători în vîrstă", a spus Lupescu pentru Dolcesport.

Oficialul UEFA crede că România se poate califica şi pentru 2014: "Şanse matematice sînt, dar nu ştiu dacă sîntem atît de puternici încît să învingem Ungaria şi Turcia pe teren propriu. Bine, dacă ajungi la baraj, e altă problemă. Noi depindem foarte mult de forma şi de starea de sănătate a jucătorilor, însă important e jocul echipei. Dacă putem să fim activi, noi să acţionăm şi nu să reacţionăm aşa cum o facem de ani de zile, ar fi un progres", a încheiat Lupescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.