Campionate

Corupţie la nivel înalt sau doar o eroare? Federaţia macedoneană recunoaşte: "Pandev a votat pentru Mourinho, noi am greşit" :O

Articol de Ioana Mihalcea   —  vineri, 29 martie 2013

Federaţia macedoneană de fotbal a anunţat azi într-un comunicat oficial că, dintr-o eroare tehnică, votul lui Goran Pandev de la premiul "Antrenorul anului 2012", pentru Jose Mourinho, a fost trecut în dreptul lui Vicente del Bosque!



Forul confirmă astfel că greşeala i-a aparţinut, şi că fotbalistul lui Napoli, căpitan al primei reprezentative, a avut dreptate cînd a susţinut că s-a strecurat o greşeală în voturile înregistrate de FIFA.



Pandev a declarat în repetate rînduri în ultima lună că votul său a mers către Jose Mourinho, antrenorul său preferat, şi că în nici un caz semnătura din dreptul votului pentru selecţionerul Spaniei nu îi aparţine.



"Pentru a pune capăt zvonurilor şi speculaţiilor, este adevărat că Pandev a votat pentru Jose Mourinho pentru antrenorul anului 2012. Datele au fost luate telefonic de la Pandev şi, cînd s-a completat formularul, a apărut o eroare tehnică şi, fără intenţia de a i se modifica votul, s-a marcat numele lui Del Bosque, din greşeală. Ne cerem scuze şi sperăm că greşeala noastră nu a afectat decisiv alegerea celui mai bun antrenor din 2012", scrie în comunicat.



Mourinho a declarat că nu s-a prezentat la gala FIFA de la finalul lui ianuarie pentru că ştia dinainte că voturile au fost aranjate, cel al lui Pandev fiind doar unul dintre cazuri.

"Dacă Pandev nu-şi recunoaşte votul, să vorbească la Federaţia ţării sale! Ei sînt responsabili, nu noi"

Reacţia FIFA la acuzaţiile lui Goran Pandev

"Goran m-a sunat şi a făcut publică eroarea, susţinîndu-mă în faţa tuturor. Au făcut-o şi alţii care preferă să nu fie numiţi. Ăsta e motivul pentru care nu am participat la gală, nu avea sens. Ştiam că e dinainte stabilit totul"

Jose Mourinho

"Eu am votat pentru Mourinho. Semnătura de pe faxul trimis de Federaţie la FIFA nu este a mea. Nu am votat pentru Del Bosque, toată lumea ştie asta"

Goran Pandev,  căpitanul naţionalei Macedoniei


 

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.