Campionate

Messi, aproape de a mai doborî încă un record » Meciul dintre Barcelona şi Celta poate deveni istoric

FOTO: dailymail

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 martie 2013

Messi este aproape de a mai doborî încă un record în meciul din această seară cu Celta Vigo. Partida care se va disputa în această seară de la ora 19:00 în direct la DigiSport 2 ar putea fi istorică, Messi avînd şansa de a deveni primul jucător din istoria Primerei Division care a înscris împotriva fiecărei echipe care joacă.

Starul Barcelonei ar putea ajunge la 19 meciuri cu cel puţin un gol marcat în Primera Division dacă va înscrie, Celta fiind singura echipă din Primera căreia nu i-a dat gol.

Maşina de goluri a Barcelonei ar închide cercul pe care l-a deschis în urmă cu patru luni şi jumătate într-un meci cu Mallorca.  Messi are o serie de 18 meciuri consecutive cu cel puţin un gol înscris, depăşind cu mult recordul reuşit de Mariano Martin în sezonul 1942-1943 şi pe cel al brazilianului Ronaldo în sezonul 1996-1997, care au avut fiecare doar cîte 10 jocuri consecutive cu gol.

Messi a ajuns la 42 de goluri marcate în acest sezon şi mai este despărţit de doar 8 pentru a egala recordul stabilit anul trecut, cînd a reuşit 50 de goluri.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.