Campionate

Petrescu este impresionat de parcursul lui Dorinel: "Este un miracol!" » Ce spune SuperDan despre lupta pentru Europa League

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 30 martie 2013

Dorinel Munteanu a cîştigat 6 puncte din 9 posibile pe banca celor de la Mordovia Saransk, obţinînd o victorie extrem de importantă şi în această după-amiază, 2-0 în deplasarea cu Krylia Sovetov Samara, o contracandidată pentru salvarea de la retrogradare.

Anterior, Dorinel mai cîştigase şi în faţa celor de la Anji şi pierduse împotriva lui Zenit. Parcursul "Neamţului" l-a impresionat şi pe Dan Petrescu: "Pînă la meciul direct sînt suporterul lui Dorinel, mă bucur pentru el, a luat o echipă care nu avea nici o şansă şi este aproape baraj, ceea ce este un miracol pentru mine", a spus Petrescu la Dolcesport.

Tehnicianul lui Dinamo Moscova a vorbit şi despre lupta pentru Europa League: "Avem luptă grea pentru cupele europene. A fost o victorie extraordinară, pe zăpadă şi pe frig, internaţionalii ne-au venit vineri. Am obţinut o victorie cu scorul meu preferat, 1-0. Sînt trei puncte extraordinare pentru noi", a încheiat Dan Petrescu.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.