Liga 1

Azi a fost şedinţă » Copos e decis să renunţe la Rapid: "Sper ca Gruia Stoica să dorească preluarea clubului" » Ce sumă cere patronul giuleştenilor

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 31 martie 2013

Astăzi a avut loc adunarea generală a creditorilor, în urma căreia trebuia să se voteze planul de reorganizare al clubului rapidist.

Şi jucătorii din Giuleşti au participat la şedinţă. Aceştia vor primi 14% din restanţele financiare din 2012. La ieşirea de la întrunire, George Copos a anunţat că renunţă la cele 23.5 milioane de euro investite.

Copos speră ca Gruia Stoica să preia clubul rapidist: "Eu, prin Ana Holding, renunţ la 23,5 milioane de euro, iar jucătorii vor primi un maximum de 14 la sută din restanţe. Ana Holding va lua 0 la sută. Sper ca în urma lămuririi acestei situaţii domnul Gruia Stoica, un om foarte harnic şi pasionat, să dorească preluarea clubului.

El ar avea de achitat 6,5 milioane de euro pentru a prelua clubul. După aia va trebui să suporte toate cheltuielile care implică susţinerea Rapidul. Eu am achitat absolut toate datoriile care erau necesare pentru luarea licenţei, cu cash colateral de 2 milioane de euro.

M-am imprumutat din nou la bancă şi mi-am făcut datoria faţă de club. Am promis că iau licenţa Rapidului, dar eu simt o apăsare în stomac şi nu mai pot să mă uit la fotbal. Nu mai vreau să mă implic, dar nu o să dau Rapidul decît unui om de afaceri care ştiu că are un plan serios şi de viitor cu această echipă", a spus Copos, conform Dolcesport.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.