Liga 1

UPDATE Chivorchian a fost întors din drum: "Am vorbit cu cei din club şi am ales să rămîn"

Articol de Eduard Apostol  —  Sunday, 31 March 2013

UPDATE 19:26 / Gheorghe Chivorchian a anunţat la Radio GSP că deşi a avut unele discuţii, a ales să rămînă la club pentru a ajuta echipa să se salveze de la retrogradare:

"E adevărat că am plecat de la Piatra Neamţ la Bacău, însă doar pentru că sînt răcit. Azi am venit să văd meciul, dar mă întorc la Bacău pentru că nu sînt refăcut. Am avut discuţii cu oamenii din club şi am ales să rămîn să pun umărul la salvarea echipei de la retrogradare", a spus Chivorchian la RadioGSP.

***

Ceahlăul Piatra Neamţ a rămas fără numărul 1 executiv, după ce Gheorghe Chivorchian a ajuns la un acord cu Gheorghe Ştefan să se întrerupă acordul pe cale amiabilă.

Omul de fotbal era directorul general al Consiliului Director al nemţenilor şi a decis să spună adio grupării moldave. Nu s-au făcut declaraţii oficiale pe seama acestui subiect, însă apropiaţi ai clubului de sub Pietricica afirmă că Gheorghe Chivorchian a părăsit gruparea după ce n-a reuşit să obţină rezultate mai bune cu ambele echipe ale "plăieşilor". Ceahlăul este la retrogradare în prima ligă, iar formaţia secundă este la retrogradare în divizia a treia.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.