Liga 1

Becali a reacţionat după atacul violent venit din partea lui Nicu Gheară: "Nu ştiu cine e!"

Articol de Andrei Crăiţoiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Stelei respinge vehement acuzaţiile că ar fi plătit în 2007 mai multe persoane pentru a le face rău lui Gheară şi familiei lui


"Acest oier nu îşi dă seama cît de mic este. Nu îşi dă seama că a ajuns păcăliciul ţării, dacă pe vremuri se spuneau bancuri cu Bulă, acum se spun cu Gigi Becali. Bulă de România, ăsta este el. O glumă proastă! Într-un articol viitor voi arăta, mai pe îndelete, cine este Gigi Becali…". Acesta a fost pasajul cu care Nicu Gheară a încheiat o postare de pe site-ul său personal şi în care, pentru prima dată de cînd s-a declanşat războiul dintre familia sa şi cea a lui Gigi Becali, a decis să iasă la atac şi să-l desfiinţeze pe patronul Stelei.

Gazeta de Duminică a prezentat pe larg acuzele lui Nicu Gheară: "Vreau să vă povestesc un episod despre Gigi Becali, acest nenorocit care vorbeşte de Dumnezeu doar pentru a impresiona lumea. În urmă cu mai mulţi ani, la un meci Bulgaria – România, am avut o discuţie mai aprinsă cu Ioan Becali. La trei zile de la acest incident, Gigi Becali a chemat la el la Palat mai multe persoane şi le-a dat cîte 10.000 de euro ca să ne facă rău mie şi familiei mele. Majoritatea au luat banii. Cătălin Zmărăndescu era pe atunci mîna dreaptă a lui Becali. Chiar şi aşa, el nu doar că nu a vrut să pună mînă pe banii oferiţi de nenorocit, ci a şi spus că nu vrea să facă parte din acel complot".

Ieri, Gigi Becali a comentat pentru Gazeta Sporturilor pe marginea acestor declaraţii, dar şi pentru a-i oferi o replică fostului său angajat, Cătălin Zmărăndescu, finul lui Nicu Gheară, care a spus că "dacă Becali vrea război cu noi, atunci război să fie, nici eu n-o să mai tac. Dacă s-a luat de familia noastră fără motiv, să suporte consecinţele".

Citeşte şi: Interviu Zmărăndescu: "Dacă deschid gura, cad multe capete, nu doar al lui Gigi Becali!"

- Domnule Becali, aţi citit declaraţiile lui Nicu Gheară despre dumneavoastră?
- Nu ştiu cine este.

- Nu ştiţi cine este Nicu Gheară?
- Nu l-am mai văzut de zece ani pe acest om. Nu ştiu cine este.

- A povestit un episod de după un meci Bulgaria - România, din noiembrie 2007...
- Tu mai ştii un om după ce nu l-ai mai văzut de zece ani?

"Pe Gheară l-am văzut de maximum 10 ori în viaţa mea"
- Acum sînteţi ironic la adresa lui?
- Nu spun asta cu nici o ironie, dar chiar nu ştiu cine e. Cred că l-am văzut de maximum zece ori în viaţa mea, şi asta în urmă cu mult timp.

- Bun, să revenim la episodul la care face el trimitere. Spune că după ce s-a certat el cu Ioan Becali, dumneavoastră aţi chemat mai multe persoane să le plătiţi cu 10.000 de euro ca să-i faceţi rău lui şi familiei lui!
- Eu nu am dat nici un ban ca să-i facă lui rău. Şi nu doar lui, nu am dat bani niciodată ca să-i fac rău unei persoane, indiferent cine era ea.

- Dar...
- Da, auzi? Voi acum trebuie să mă întrebaţi despre ce vorbeşte oricine despre mine?

- A făcut nişte declaraţii grave despre dumneavoastră!
- Dacă se trezeşte oricine să vorbească despre un parlamentar ca mine trebuie să scrieţi?

- Pentru dumneavoastră Nicu Gheară e oricine?
- Inventează ca să se bage în seamă.

- Dar Cătălin Zmărăndescu aţi văzut ce-a zis?
- Nu.

"Lui Zmărăndescu i-am făcut mult bine, nu rău"
- A spus că dacă vă luaţi de familia lui, din care face parte şi Nicu Gheară, va intra în război şi va rupe tăcerea în legătură cu dumneavoastră.
- Nu vreau să am nici un război cu el sau cu familia lui. Să vorbească de mine tot ce vrea, că nu mă interesează. Nu mă interesează deloc de Zmărăndescu.

- Totuşi....
- Am înţeles că zice că dacă se apucă să vorbească o să cadă multe capete, inclusiv al meu.

- Da, exact aşa a zis într-un interviu în Gazeta Sporturilor.
- Să vorbească atunci, că n-au ce capete să cadă. Poate ştie el ceva ce eu nu mai ştiu, dar nu cred că sînt amnezic ca să uit ceva!

- Dar ce rău i-aţi provocat de face astfel de declaraţii?
- Rău? Nu i-am făcut niciodată, ba mai mult, cred că l-am ajutat de foarte multe ori. Dar îl las în pace să-şi vadă de familia lui. Nu mai zic nimic.


"Celor care mă acuză că vorbesc acum le transmit atît: Trăiţi voi lîngă ăla atîţia ani, faceţi totul pentru el şi apoi treziţi-vă trimişi la pîrnaie şi o să vedeţi cum e! Şi doi la mînă, averea şi tot ce am acum le-am făcut din sport, nu din salariul primit de la ăla, de 500 de euro, care s-a mărit la 1.000 după cîţiva ani"
Cătălin Zmărăndescu


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.