Liga 1

Chin de 6 luni » Sebastian Cojocnean pune accidentarea stupidă pe seama ghinionului

Articol de Cosmin Prişcă  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul Mediaşului vrea să se trateze la o clinică din străinătate după ce a suferit o recidivă la meciul cu FC Braşov


Mijlocaşul lui Gaz Metan, Sebastian Cojocnean (23 de ani), a rezistat doar un sfert de oră pe teren în confruntarea cu Braşovul (0-0), din cauza unei recidive la coapsa piciorului stîng. Antrenorul Gigi Mulţescu a arătat cu degetul către staff-ul medical al echipei, dar jucătorul a fost mult mai rezervat.

"Vreau să mă refac cît mai repede, iar pentru asta o să plec la o clinică în străinătate. De aproape o jumătate de an am această problemă, la Petrolul am avut o cicatrice după care am făcut ruptură. Îmi este dor de fotbal, dar acesta este ghinionul meu. Nu vreau să acuz pe nimeni, însă aşa a fost să se întîmple. Nu credeam că după o ruptură musculară o să am atîtea probleme. Este prima accidentare serioasă din carieră, nu am mai avut pînă acum nici măcar o întindere", a mărturisit Cojocnean. Jucătorul Mediaşului s-a accidentat prima oară la meciul cu Gloria Bistriţa, cînd a stat pe teren doar 8 minute.


"Sînt foarte supărat, cu moralul la pămînt, pentru că am venit la Mediaş cu gîndul să joc, fapt care nu s-a prea întîmplat la Petrolul"
Sebastian Cojocnean, mijlocaş Gaz Metan

"Este inadmisibil ce s-a întîmplat cu Cojocjnean, iar staff-ul medical sper că va avea cîteva răspunsuri de dat în acest caz"
Gigi Mulţescu, antrenor Gaz Metan

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.