Liga 1

Prima infuzie » U Cluj a primit 200.000 de euro din drepturile TV

Articol de Marius Tuhuţ  —  Monday 30th of November -0001 12:00

LPF a deblocat 200.000 de euro din totalul de 1 milion de euro pe care ”U” trebuie să-l încaseze din drepturile TV, banii fiind folosiţi pentru plata salariilor jucătorilor şi stingerea unor datorii


În lipsă de lichidităţi după ce a intrat în procesul de insolvenţă, Universitatea Cluj a primit ieri prima gură de oxigen de la LPF. Forul condus de Dumitru Dragomir a deblocat 200.000 de euro, din drepturile de televizare ce revin "şepcilor roşii" pentru locul 7 ocupat în sezonul trecut. Banii au ajuns în conturile clujenilor numai după ce administratorul judiciar ce se ocupă de reorganizarea juridică a clubului a făcut dovada cheltuielilor aferente lunii trecute. Din banii încasaţi, conducerea Universităţii va plăti salariile jucătorilor şi ale angajaţilor şi va încerca să stingă din datoriile stringente.

În total, "U" Cluj are de încasat 1.040.000 de euro din drepturile de televizare, însă şi restul banilor vor ajunge în conturile "şepcilor roşii" eşalonat.

"Se va mai juca rugby"
Oficialii echipei de fotbal s-au arătat extrem de deranjaţi că meciul de rugby "U" - Steaua, disputat sîmbătă pe Cluj Arena, a deteriorat starea gazonului. "Gazonul arată foarte bine, iar dacă la 3 ore după meciul de rugby s-ar fi jucat un meci de fotbal, n-ar fi fost nici o problemă. Mă deranjează cum pune problema oficialii echipei de fotbal, care au jucat gratis în turul campionatului şi de la care avem de recuperat 700.000 de lei. Pot să vă spun că pe stadion se vor mai disputa meciuri de rugby!", a declarat Horea Uioreanu, preşedintele Consiliului Judeţean Cluj.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.