Baschet

Bryant ţine Lakers în viaţă şi scapă de un adversar incomod. Kobe, al 19-lea ”triple-double” din carieră!

Articol de Eduard Apostol  —  miercuri, 03 aprilie 2013

Chiar şi cu probleme la picior care nu-i dau pace, Kobe Bryant este stăpîn sub panou. I-a pus la respect pe cei de la Dallas Mavericks, scor 101-81, care doar printr-un miracol mai poate ajunge formaţia californiană şi pe Utah Jazz în lupta pentru play-off.

În seara cînd spectatorii de la "Staples Center" l-au celebrat pe Shaq O"Neal, gruparea organizînd o ceremonie de retragere a tricoului cu numărul 34 pentru cel ce-a luat trei titluri de campion cu Lakers, Kobe a onorat evenimentul, chiar dacă se ştie ce scandaluri a avut cu fostul său coleg. Bryant a reuşit 23 de puncte, 11 recuperări, 11 pase decisive în victoria californienilor, acumulînd al 19-lea triple-double din carieră.

La formaţia din LA s-a mai remarcat Dwight Howard, 24 de puncte şi 12 recuperări, dar şi Earl Clark, 17 puncte, 12 recuperări, mult peste Dirk Nowitzki, 11 puncte.

4 este locul ocupat de Bryant în clasamentul all-time al celor care au realizat "triple-double" după Jason Kidd (105), LeBron James (30) şi Grant Hill (29)


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.