Nationala

Dragomir, replică furtunoasă la ploaia de acuze a selecţionerului: "Halagian l-a scos pe Piţurcă din puşcărie!"

Şeful LPF îşi continuă războiul cu selecţionerul naţionalei.

Articol de George Stanciu, Gabriel Burete  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Ieri, şeful Ligii a continuat atacurile şi a dezvăluit un episod "pe care mi l-a spus Halagian zilele trecute".

Dragomir l-a ironizat pe selecţioner, "Piţurcă mai bine sugea o fondantă decît să vorbească despre mine", referindu-se la greşeala de exprimare a lui Piţi, "acuze nefondante", apoi a continuat cu o dezvăluire: "Halagian mi-a zis zilele trecute că l-a scos pe Piţurcă din puşcărie. Şi că l-a întrebat ce făcea dacă nu îl scotea, iar Piţurcă i-a răspuns: «Făceam şi eu ca frati-miu, căram buşteni cu maşina»".

"E de la paranoia!"
Mitică a pus apoi la îndoială calităţile de selecţioner ale lui Piţurcă: "Şi portarul meu de la Ligă ştie să aleagă cei mai buni jucători din România. Unii se cred Napoleon, Ştefan cel Mare sau Iisus, alţii se cred Mourinho. E de la paranoia. Calificările lui, fie vorba între noi, au fost întîmplătoare!". Nici finalul discursului n-a fost mai blînd: "Toată viaţa l-am ajutat, dar n-a ştiut să mă respecte. Dacă nu îl luam la Scorniceşti, rămînea la Tîrgu Jiu cu barbugiii lui", a încheiat furios Dragomir.

"Sandu a greşit cînd a întrebat de unde ştie Dragomir salariul lui Piţurcă. Sandu nu ne informează de multe lucruri care ar trebui cunoscute. Nu ni s-a spus că Piţurcă nu are obiectiv calificarea la CM 2014!" (Dumitru Dragomir)

Piţi i-a luat peste picior pe Dragomir şi Dinu, contestatarii săi principali: ”Mitică îndobitoceşte lumea”

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.