Liga 1

Grigoraş protestează: "Nu-i normal ce face Steaua!" MM îi dă replica: "Ai grijă la comportament!"

Laurentiu Iorga

Articol de Gazeta Sporturilor  —  joi, 04 aprilie 2013

UPDATE Mihai Stoica i-a răspuns în termeni duri lui Petre Grigoraş.

"Nu contactez jucători aflaţi sub contract cu alte echipe. Grigoraş vorbeşte foarte mult. Eu nu fac aşa ceva, antrenorul Oţelului ar trebui să aibă grijă la comportamentul lui. A zis că semnele acelea nu le-a făcut către mine, dar nu ştiu către cine le-a făcut", a spus MM Stoica într-o conferinţă de presă.

-----------

Gigi Becali şi-a reafirmat interesul pentru mijlocaşul Oţelului, Laurenţiu Iorga, şi l-a mandatat pe Mihai Stoica să demareze negocierile pentru a-l transfera la Steaua.

"Am văzut ce a declarat Iorga, era puţin dezamăgit, probabil a crezut că a fost un joc de-al meu. Dar eu chiar vreau să-l aduc la Steaua, voi începe negocierile. Să nu creadă băiatul că face Becali aşa ceva. I-am spus lui Mihai Stoica: vorbeşte cu băiatul, ca să vadă că nu e nici un joc", a spus patronul Stelei.

Iniţiativele roş-albaştrilor l-au enervat pe Petre Grigoraş. Antrenorul gălăţenilor nu e de acord cu modul în care procedează steliştii.

"Nu e normal ca Steaua să negocieze cu un jucător aflat sub contract. E un jucător care a căpătat experienţă, a ajuns la maturitate. Se pregăteşte bine, e serios, poate face faţă şi într-un campionat puternic, nu numai la Steaua", a declarat Grigoraş la sportro.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.