Liga 1

"Ţălnar nu este în pericol, dar Dinamo vrea în Europa", spune noul şef al ”cîinilor”. Ce răspunde antrenorul

Articol de Eduard Apostol, Victor Vrînceanu  —  joi, 04 aprilie 2013

Noul preşedinte executiv al roş-albilor, Constantin Anghelache, a precizat azi că antrenorul Cornel Ţălnar nu este sub presiune în această primăvară.

"Nu este în pericol în această primăvară, doar a luat echipa de unde a luat-o. Nu putem să-i cerem calificarea în Europa, dar ţelul e să ajungem acolo. Eu am o idee: cine nu e-n Europa, nu pătrunde acolo! E normal şi firesc să ne dorim performanţă la cel mai înalt nivel", a detaliat preşedintele pentru gsp.ro.

Cornel Ţălnar a declarat, tot azi, că se aşteaptă la orice: "Am mai preluat echipa şi de pe locurile 8-9 şi-am dus-o în cupele europene, apoi n-am mai fost bun, aşa că ... Eu nu sînt omul lui Dinu, lui Badea, lui Borcea sau mai ştiu eu cui, eu sînt omul lui Dinamo de 37 de ani! Nebunia mea e să ajungem în cupele europene, dar, din păcate, depindem şi de celelalte echipe. Nu e de ajuns doar să învingem noi, dacă nu se încurcă şi celelalte formaţii.

Eu nu vorbesc de conducere. Vorbesc doar din punctul de vedere al echipei. La nivel de echipă am fost mereu fericiţi, acum însă este şi mai bine, pentru că domnul Negoiţă şi-a respectat promisiunile făcute şi avem şi stabilitate financiară".

12  puncte din 15 posibile a acumulat Dinamo în această primăvară, cu Ţălnar antrenor




Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.