Diverse

Vica Blochina recunoaşte că e în spatele rupturii dintre Piţurcă şi Mutu: "S-au certat şi s-au înjurat rău"

Vica Blochină se judecă acum cu Piţurcă pentru a-l determina pe selecţioner să recunoască că este tatăl copilului său

Articol de Sebastian Culea  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Lituanianca a povestit că Piţi îi poartă ranchiună ”Briliantului” pentru că, în urmă cu 12-13 ani, Mutu a încercat s-o ”agaţe” după o masă la Lido.

Diferendul dintre Piţurcă şi Mutu scoate la lumină istorii neaşteptate. În urmă cu două zile, atacantul lui Ajaccio a admis că ruptura cu selecţionerul ar putea avea rădăcini într-un eveniment personal, petrecut în urmă cu 12-13 ani. "Nu vreau să intru în detalii. A fost un lucru mărunt pentru mine", a încercat să pareze "Briliantul".

Dar iţele poveştii duc spre fosta amantă a lui Piţurcă, Vica Blochina, cu care antrenorul "naţionalei" are şi un fiu, Edan, în vîrstă de 6 ani. La Antena 2, lituanianca a confirmat episodul care a şifonat definitiv relaţia dintre Mutu şi Piţi: "Am fost la masă cu Piţi. În ziua respectivă, au venit la Lido şi Gigi Becali cu Adi. După ce am plecat, m-a sunat Mutu. Nu a fost vina lui, pentru că l-a pus Gigi. Eu i-am zis lui Piţi, ce era să fac? I-am explicat că fost un gest urît, dar că l-a pus Becali. Piţi s-a supărat, l-a sunat pe Adi, s-au certat şi s-au înjurat rău. Deşi ulterior s-au împăcat, Piţi i-a purtat ranchiună şi îi poartă şi acum".

35 de partide există în palmaresul "naţionalei" în care Piţurcă a fost pe bancă, iar Mutu în teren: 17 victorii şi 9 înfrîngeri

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.