Liga 1

VIDEO Gata şi cu Sinescu! » Patronul Astrei s-a supărat după 1-2 cu U Cluj şi vrea să renunţe la antrenor

Valentin Sinescu nu mai e sigur de postul său la Astra

Articol de Vlad Ispas  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Patronul Ioan Niculae şi-a desfiinţat după meci antrenorul, care va fi aproape sigur primul tehnician demis în acest retur.

A fost nevoie de două înfrîngeri ca patronul Ioan Niculae să se plictisească şi de Valentin Sinescu, antrenorul-revelaţie care a cîştigat 23 de puncte din 36 posibile şi a calificat echipa în semifinalele Cupei României. "M-am convins de limitele lui Sinescu. Aici e fotbal, nu filozofie, iar fotbal nu jucăm. O să las să treacă această noapte şi voi lua o decizie. Probabil ne vom despărţi de antrenor. Trebuia să aduc unul serios în iarnă", a declarat imediat după meci patronul Astrei.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Adevărul e că giurgiuvenii parcă au uitat să mai joace fotbal. După un meci slab în faţa lui Dinamo, 0-1, elevii lui Sinescu au fost penibili şi aseară, făcîndu-i pe clujeni să pară nişte superstaruri! Buleică "Walcott" l-a depăşit atît în viteză, cît şi prin dribling pe Junior Morais de cîte ori a vrut şi a fost gata să deschidă scorul, dar mingea s-a oprit în bară, din poziţie centrală. Alt ardelean, altă vedetă. Borza a "arestat" mingea, la o lovitură liberă de la 25 de metri, a lovit-o fabulos, în stil Gareth Bale, şi a deschis scorul: 1-0! Era minutul 32.

Ganea a păstrat acelaşi stil ofensiv tot meciul, a schimbat post pe post şi fotbalul l-a răsplătit: Universitatea a mai înscris o dată cu 5 minute înainte de final, din penalty, prin Muzac. Budescu a punctat şi el de la punctul cu var, în minutul 89, dar insuficient cît să spele ruşinea.

"Le-am spus jucătorilor mei că sînt mai buni decît adversarii lor şi aşa a fost. Scorul putea fi mai mare!" (Ionel Ganea, antrenor U Cluj)

"Am pierdut două meciuri şi, probabil, conducerea trebuie să ia o decizie în favoarea echipei. De obicei omul de pe bancă este de vină pentru lipsa rezultatelor" (Valentin Sinescu, antrenor Astra)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.