Liga 1

VIDEO Ce ruşine! » Vasluiul s-a făcut de rîs în deplasarea de la Severin: scor 0-2

Gruparea moldoveană nu a avut nicio şansă pe arena din Severin

Articol de Alin Ghiciulescu  —  sâmbătă, 06 aprilie 2013

Trupa lui Hizo s-a făcut de rîs în deplasarea de la Severin, moldovenii pierzînd categoric în faţa unei echipe în care jucătorii s-au cunoscut în urmă cu două luni.

"Nu mai există echipe mari şi echipe mici" este, de obicei, clişeul pe seama căruia antrenorii de mîna a doua îşi pun nereuşitele. Însă ziua de ieri i-a aprobat. Chiar nu mai există echipe mari. Cel puţin de la locul 2 în jos.

VIDEO: Vezi AICI fazele meciului!

Două dintre codaşe, U Cluj şi Severin, au scos la tablă două dintre echipele cu pretenţii din Liga 1. După ce ardelenii s-au impus cu 2-1 la Giurgiu, senzaţia de deja vu era în mintea fiecăruia. Deşi moldovenii au avut ocazii mari, băieţii lui Jerry Gane au punctat prin înlocuitorul lui Dorel Stoica. Hasanovici a plesnit, fără preluare, un balon de la 20 de metri, iar surprinzătoarea apariţie din poarta Vasluiului, Dani Coman, nu a putut face nimic, în minutul 42. 1-0!

Sălăgeanu a replicat printr-o bară, în debutul părţii a doua. Ruşinea totală a fost completată de Neacşa, care şi-a recuperat o minge în propria jumătate, în minutul 81, şi nu s-a mai oprit pînă în plasă, lobîndu-l elegant pe acelaşi Coman.

Vasluienii s-au făcut de rîs, iar Hizo se îndreaptă cu paşi mici, dar siguri spre o demitere.

"Nu am pierdut din cauza mea! Oamenii din conducere au decis ca eu să joc şi îi asigur că îmi respect meseria" (Dani Coman, portar Vaslui)

"În afară de Steaua putem învinge orice echipă din România! Cred că ne vom salva de la retrogradare, am demonstrat că merităm să jucăm în Liga 1! Voi prinde un contract afară cu siguranţă!" (Florin Costea, atacant CS Severin)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.