Handbal

Abordări diferite înainte de marele meci din Liga Campionilor! Cum s-au pregătit Oltchim şi Gyor în această dimineaţă!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  sâmbătă, 06 aprilie 2013

Cele două echipe s-au pregătit diferit în această dimineaţă, înainte de manşa tur din semifinalele Ligii Campionilor, meci ce va fi în direct pe Digisport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO de la ora 18:00.

Unguroaicele au venit aseară în Bucureşti, dar nu s-au antrenat deloc, preferînd să o facă abia astăzi, cu doar cîteva ore înaintea confruntării cu Oltchimb. Astfel, Gorbicz şi compania au lucrat foarte mult tactic, iar portarii au fost extrem de bine încălziţi pentru a preveni o accidentare de ultim moment. Katrine Lunde Haraldsen este cel mai bun portar din lume în acest moment. În startul şedinţei de pregătire, maghiarele s-au încălzit jucînd fotbal.

În schimb, Jakob Vestergaard nu a programat nici o şedinţă de pregătire în această dimineaţă. Jucătoarele lui Oltchim au avut însă o ultimă vizionare a adversarei de diseară, iar apoi au efectuat o scurtă plimbare în jurul hotelului unde sînt cazate.

Gazeta Sporturilor şi Petrom oferă tuturor fanilor ce vor fi prezenţi sîmbătă la Polivalentă un supliment dedicat super-meciului Oltchim-Gyor. Suplimentul de 8 pagini va fi distribuit gratuit, în sală

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.