Stranieri

Asalt respins » Standardul lui Rednic ţinut în şah în Clasicul cu Anderlecht (0-0)

Rednic a ratat ocazia de a se apropia de lider.

Articol de Daniel Scorpie  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Cu Ţucudean şi Adrian Cristea folosiţi numai pe final, echipa din Liege a ratat aseară ocazia de a se apropia la 3 puncte de lider.

Mircea Rednic n-a bătut-o pe Anderlecht nici la a doua încercare. După un dramatic 2-2 la Bruxelles, Standardul pregătit de român a scos aseară tot o remiză (0-0) la Liege, în Clasicul Belgiei din play-off.

Campioana a dominat o primă repriză deschisă, fără goluri, însă cu ocazii la ambele porţi. Kouyate a irosit-o pe cea mai mare, iar dincolo, Standard a testat reflexele lui Proto la şuturile lui Mpoku şi Bulot. Totuşi, Nagai putea aduce toate punctele, dar rezerva niponă a trimis un lob alături (80). Imediat după ce Rednic l-a trimis în teren pe Ţucudean, ce lipsea de la "roşul" primit pe 24 februarie.

Greoi, fostul dinamovist a luftat, încercînd o execuţie pretenţioasă. Colegul său, Adrian Cristea, a intrat în minutul 86 şi i-a pus mingea pe cap din lovitură liberă aceluiaşi Nagai, care a reluat peste bară. Tot Cristea a centrat periculos, iar Iakovenko a fost aproape de autogol, într-un asediu care n-a modificat tabela.

6 puncte în spatele liderului Anderlecht are Standard, care a căzut pe locul 5 cu opt etape rămase din play-off

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.