Liga 1

Omul care vrea să cumpere Rapidul de la Copos îşi spune povestea: "La 25 de ani aveam deja 4 milioane $"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 aprilie 2013

Gruia Stoica a negociat cu George Copos preluarea Rapidului şi începe să devină din ce în ce mai cunoscut în lumea fotbalului.

Omul de afaceri a povestit cum a început cariera de businessman şi spune că la 25 de ani avea deja 4 milioane de dolari.

"Prima afacere am făcut-o pe la 8-9 ani, de Sfintele Paşti, cînd am improvizat un fel de carusel, în jurul căruia s-a format imediat un parc de distracţii pentru toţi copiii din sat. Eram plătit în ouă şi cozonaci, pe care bunicul le dădea apoi de pomană nevoiaşilor. Dar cîştigurile adevărate au venit la scurt timp după ce am intrat în afaceri, în 1990. Pînă la 24- 25 de ani aveam deja strînşi patru milioane de dolari, pe care am continuat să îi investesc", a spus Stoica pentru Libertatea.

Omul de afaceri a explicat ce raporturi a avut cu patronul Rapidului pînă acum:"Domnul Copos m-a invitat, prin domnul Andone, la o întîlnire, una chiar interesantă, dar deocamdată nu e nimic pe hîrtie".

"Fotbalul mi-a plăcut dintotdeauna. Am jucat, am fost coordonator de joc. Am avut şi echipa mea, între 1991 şi 1994, am jucat, de asemenea, la juniorii unor echipe care au evoluat în diviziile B şi C, din Brăila. Joc şi acum cu mare plăcere, ori de cîte ori am ocazia, alături de oameni din firmă. Jucăm cu demisiile pe masă :)", a mai spus Gruia Stoica.

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.