Liga 1

Alte probleme pentru Dinamo? » Două societăţi cer insolvenţa "cîinilor"

Articol de Gazeta Sporturilor  —  luni, 08 aprilie 2013

Două societăţi comerciale, o agenţie de turism şi o clinică medicală, solicită Tribunalului Bucureşti deschiderea procedurii de insolvenţă a clubului FC Dinamo pentru datorii neonorate, conform portalului instanţelor de judecată din România.

Tribunalul Bucureşti a înregistrat, joi, solicitarea agenţiei de turism SC Speedex Tours & Sport Consulting SRL în ceea ce priveşte deschiderea procedurii de insolvenţă a societăţii SC Dinamo 1948 SA.

O altă solicitare de intrare în isolvenţă a grupării "alb-roşii" a fost înregistrată de societatea Eurosanita S.p.a. la 1 martie 2013.

La sfîrşitul anului trecut, foştii jucători ai formaţiei dinamoviste, Liviu Ganea şi Dorel Stoica, solicitaseră intrarea în insolvenţă a societăţii, pentru datorii salariale, dar Tribunalul Bucureşti a luat act la 19 martie 2013 de renunţarea la judecată.

Preşedintele executiv al FC Dinamo, Constantin Anghelache, a declarat că nu are cunoştinţă de acţiunile deschise în instanţă de cele două societăţi comerciale, conform Mediafax.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.