Campionate

183 milioane pe 8 ani » Sponsorul ”AON” nu părăseşte galaxia Man. United

Ca să apară pe tricoul lui Van Persie, AON a plătit 96 mil. euro pe 4 ani. Chevrolet va achita 420 mil. pentru 7 ani

Articol de Aurelian Botezatu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Logoul asiguratorului american va trece în vară de pe tricourile de joc ale "diavolilor" pe cele de antrenament. Centrul de pregătire se va numi ”AON Training Complex”.

AON va fi înlocuită în 2014 cu Chevrolet pe tricourile de joc ale lui Man. United. Dar nu va dispărea din galeria sponsorilor celui mai valoros club din lume. Gigantul american e atît de mulţumit de parteneriatul cu "diavolii" încît a acceptat să coboare ştacheta şi va continua pe echipamentul de antrenament al acestora!

În schimbul a 183 de milioane de euro, clubul a încheiat cu AON un contract pînă-n 2021, începînd din vară, ce mai include redenumirea centrului de pregătire în "AON Training Complex". Yankeii au vrut să cumpere şi numele stadionului, dar au fost refuzaţi: "Old Trafford nu intră în discuţie".

Unicat
Man. United a devenit în 2010 singurul club din Premier League cu sponsori diferiţi pe tricourile de joc şi pe cele de antrenament. Atunci, pe echipamentul de pregătire al "diavolilor" a apărut DHL, care oferise 47 de milioane de euro pentru 4 ani, dar contractul a fost reziliat în octombrie trecut.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.