Handbal

Meiroşu nu renunţă la luptă: "Vom da totul să ne calificăm!"

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Adina Meiroşu mai crede încă în calificarea Oltchimului în finală. Handbalista nu s-a putut antrena ieri, avînd genunchiul stîng umflat.

Adina Meiroşu nu a apucat să joace finala Ligii Campionilor în 2010. A evoluat în semifinala contra Gyorului, trăind bucuria calificării, după care a anunţat că este însărcinată. Ulterior, a pierdut sarcina şi a trăit o mare dramă, dar a avut puterea să o ia de la capăt.

Acum, interul stînga îşi doreşte enorm să evolueze într-o finală. Deşi Oltchim a pierdut prima manşă, 22-24, la Bucureşti, Meiroşu nu şi-a pierdut speranţa.

- Adina, aţi pierdut prima manşă. Mai credeţi în calificare?
- Normal. Sînt convinsă că putem să jucăm mult mai bine ca la Bucureşti. Păcat că am început foarte prost şi că ne-am dezamăgit fanii.

- Care e explicaţia starturilor slabe?
- Nu pot să-mi dau seama. Am vorbit între noi să începem bine, să le luăm tare de la început, dar nu a fost aşa. Gyor a luat avans şi cînd alergi după unguroaice, e foarte greu.

- Poţi să promiţi fanilor că vă veţi califica?
- Nu sînt Nostradamus, să pot şti ce se întîmplă. Pot doar să promit că vom da totul pe teren, vom face orice să ne calificăm.

- A fost aşa de puternică Gyor?
- Nu, dar noi am greşit foarte mult. În plus, se vede că ele joacă de mai mult timp împreună, că sînt o echipă mai legată.

- La anul ce se va întîmpla, vor fi aduse alte jucătoare, alţi antrenori?
- Nu ştiu. Am avut parte de un sezon agitat la echipă, cu multe incertitudini. Acum însă nu mai contează ce a fost, important e doar ce va urma. Despre viitor, eu sper doar să fie bine şi această echipă să existe în continuare.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.