Liga 1

FOTO Pot pune harta pe tricouri! » Cum ar putea arăta Steaua la meciul cu CFR Cluj

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 aprilie 2013

Steaua vrea să cîştige matematic titlul chiar pe terenul celor de la CFR Cluj, campioana en titre a Ligii 1, într-un mod inedit.


"Roş-albaştrii" îşi doresc să poarte tricouri speciale la derby-ul cu CFR, care să aibă imprimate harta României în culorile echipei. Dumitru Dragomir le transmite steliştilor că pot face acest lucru fără să aibă de suferit. Tot ce mai trebuie e ca echipa lui Laurenţiu Reghecampf să se afle la minimum 18 puncte de locul doi la finalul partidei. În acest moment diferenţa este de 16 puncte.

"E regulamentar! Cum să nu poată juca Steaua cu tricolorul pe piept? De ce să fie periculos? Clujul nu e în România? Păi, pot juca şi în tricourile de campioni dacă vor", a spus Dumitru Dragomir.

Decizia de a îmbrăca un echipament special a fost luată de Gigi Becali, după victoria cu CSMS Iaşi, 3-1: "I-am zis lui MM Stoica să facă tricourile de campioni. Pe ele vom avea harta României, în roşu şi albastru. România - Steaua, Europa - Steaua! Cu artificii vom sărbători, la fel şi la meciul cu Dinamo", a mărturisit patronul Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.