Stranieri

VIDEO Radu a lovit cu capul în stomac un adversar şi a scandat trivialităţi la adresa rivalilor!

+1 Foto
Foto: DigiSport

Articol de Gazeta Sporturilor  —  marţi, 09 aprilie 2013

Ştefan Radu, fundaşul lui Lazio, a fost surprins de camerele TV în timp ce scanda trivialităţi împotriva rivalilor de la AS Roma, alături de galeria echipei sale, la finalul derby-ului încheiat 1-1.


Radu a evoluat pînă în minutul 90 al partidei cu AS Roma, fiind schimbat din cauza unei accidentări. În ultimele 20 de minute, fundaşul român a purtat banderola de căpitan al echipei, după ieşirea lui Ledesma. La finalul meciului, acesta a mers să salute galeria, scandînd injurii la adresa rivalilor.

Click aici pentru VIDEO!

Mai mult, în momentul în care a reuşit să se ridice, după faultul lui Lamela, românul l-a lovit pe argentinian cu capul în stomac. Radu nu este la primul conflict de acest gen în derby-urile Romei, acesta contrîndu-se de-a lungul timpului cu jucători ca Mirko Vucinici, Jeremy Menez, Fabio Simplicio, Pablo Osvaldo, Philippe Mexes, Marco Cassetti şi Francesco Totti.

Click aici pentru rezumat!

Fundaşul român a primit un cartonaş galben în minutul 31 şi va fi suspendat pentru meciul cu Juventus. Lazio a deschis scorul în minutul 16 prin Hernanes, brazilianul ratînd în debutul reprizei secunde o lovitură de pedeapsă. Totti a reuşit să egaleze în minutul 57, transformînd un penalty făcut de acelaşi Hernanes.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.