Handbal

FOTO Scheme în viteză » Oltchim a efectuat antrenamentul oficial dinaintea meciului cu Gyor

+4 Foto
Mingea ajunge în poartă, aşa cum ar trebui să fie azi în poarta Gyorului // Foto: Raed Krishan (Veszprem)

Articol de Marian Ursescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Temele principale ale şedinţei de pregătire au fost plecarea extremelor şi repunerea rapidă a mingii.

Au plecat ieri din Bucureşti la ora 11:00, cu avionul, spre Viena, apoi au luat autocarul spre Veszprem, ajungînd la destinaţie la ora 15:00. Totul e monitorizat, calculat, cîntărit. Masa şi o scurtă perioadă de odihnă, după care drumul spre sala care azi le va primi într-o atmosferă fierbinte. Antrenamentul de aseară, de la ora confruntării, s-a desfăşurat însă în liniştea tribunelor goale.

Începutul a rezervat 10 minute de fotbal, pentru încălzire. A venit provocarea portarilor, aruncări de pe toate posturile şi prin cît mai multe procedee.

Următoarea etapă: împărţirea în două echipe şi exersarea unor scheme importante. Plecarea extremelor, transformarea în doi pivoţi şi repetarea ambelor faze de joc, şi atacul, şi apărarea. Şi momentele în care s-a pus accentul pe repunerea rapidă a mingii au avut rostul lor.

Pentru a se alcătui cele două echipe a intrat şi antrenorul secund Steluţa Luca, dar şi Nicoleta Safta, jucătoare a Oltchimului care însă nu e în lotul de Ligă. La final, aruncări de la 7 metri. Totul a durat o oră şi jumătate, cam cît meciul de azi.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.