Liga 1

Azi e Dinamo - U Cluj » Dinamoviştii îi vor dedica golurile căpitanului Munteanu, care le face o promisiune

Cătălin Munteanu ar putea reveni săptămîna viitoare la Bucureşti pentru a continua recuperarea la o clinică din Capitală

Articol de Cătălin Gheorghiu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Mijlocaşul este motivat să se întoarcă rapid pe terenul de fotbal şi nu se gîndeşte la o posibilă retragere din cauza accidentării. Colegii săi vor să-i dedice eventualele reuşite din meciul de azi cu U Cluj, 21:30, Digi1 şi liveTEXT GSP.ro.

- Cătălin, te-ai speriat cînd ai aflat că accidentarea e gravă, avînd în vedere că ai 34 de ani?
- Nu m-am speriat pentru că eu am mai trecut prin aşa ceva pe vremea cînd evoluam în Spania, numai că la celălalt genunchi. Vîrsta nu prea contează la o astfel de accidentare pentru că, dacă voi face recuperarea ca la carte, nu voi avea probleme.

- Dar ţi-a fost teamă că ţi-ai putea încheia cariera din cauza acestei accidentări?
- Mă simt foarte bine după operaţie, doctorii mi-au transmis că refacerea ligamentului a fost o reuşită. Mai pot juca fotbal şi nu mă gîndesc la retragere, voi reveni şi mai puternic.

- Cînd vei putea începe antrenamentele?
- Totul depinde de cum reacţionează organismul la perioada de recuperare. Sper să revin cît mai repede, ceea ce ar însemna începutul sezonului următor.

- Accidentarea a survenit în urma unei contre cu Gabi Mureşan, te-a sunat să vadă cum te simţi?
- Nu, dar nici nu cred că are de ce să mă sune ori să-şi ceară scuze pentru că a fost o contră normală la centrul terenului. Din păcate, eu am avut ghinion deoarece m-a prins cu piciorul pe pămînt şi întins. Nu a fost nimic intenţionat.

23 de meciuri din 24 a bifat Cătălin Munteanu în acest sezon, ratînd doar partida cu CS Severin (4-2), cînd a fost suspendat

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO

"Nu-s mercenar"
Cornel Ţălnar s-a liniştit: "Am avut discuţii cu domnul Negoiţă toată săptămîna, mi-a spus clar să nici nu mă gîndesc să plec, el mi-a garantat că se va menţine contractul de un an şi jumătate, sută la sută. Cred în cuvîntul dumnealui, ţin să-i mulţumesc pentru că mi-a oferit aceste garanţii. Eu sînt dinamovist cu suflet, n-am venit la Dinamo ca mercenar şi nu fac meseria doar pentru bani. Îmi vine să-mi iau cîmpii cînd aud că vine ba Lucescu, ba Popescu, ba nu mai ştiu eu cine ca să nu mai dau nume".

"Cîinii" tineri
Absenţele roş-albilor strică strategia în linia mediană, astfel că Ţălnar se gîndeşte la o inovaţie: să-l aducă pe Curtean în zona centrală, iar pe stînga are de ales între puştii Steliano Filip, 18 ani, şi Dorin Rotariu, 17 ani. Ţălnar a studiat oportunitatea la antrenamentele săptămînii, iar Filip e favorit să fie titular.

Inbox
- Negoiţă despre Alexe: "Nu ştiu care este preţul lui real, în tot cazul nu e ieftin deloc. Şi nu şi-l permite nimeni din România, nici nu pleacă el la altă echipă în Liga 1".
- Anghelache: "Dinamo e pe primul loc în România în ceea ce priveşte salariile, întrucît sînt plătite la zi, pînă la ultimul om". "Cîinii" sînt în cursa pentru primul bonus: 4.000 de euro de om dacă bat U Cluj şi Pandurii, 2.500 de euro dacă scot 4 puncte din aceste două partide.
- Jucătorii au făcut front comun lîngă Ţălnar. "Este omul care ne-a redat bucuria de a juca fotbal", a spus Curtean.
- Luchin: "Steaua să se bucure primăvara şi vara asta că e pe locul 1, de la anul nu-i va mai fi atît de uşor! Cred că şi Dinamo poate intra în calculele pentru titlu, în sezonul viitor".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.