Baschet

”Taurii” muşcă din recordurile altora. După Miami Heat, şi New York Knicks a fost oprită

foto: reuters

Articol de Eduard Apostol  —  vineri, 12 aprilie 2013

Chicago Bulls a devenit o sperietură pentru formaţiile care încearcă să doboare recorduri. Dacă în urmă cu trei săptămîni, "taurii" au stopat Miami Heat, ce avea o serie de 27 de victorii consecutive şi ameninţa recordul all-time al lui Lakers (33 de succese la rînd), acum a venit rîndul lui New York Knicks. Pe parchetul din United Center, Chicago şi-a învins adversara cu 118-111 şi a pus punct celor 13 succese consecutive ale celor din NY.

Cel mai bun a fost, din nou, Nate Robinson, care încearcă să suplinească numeroasele absenţe din tabăra "taurilor". Robinson, care a fost jucătorul lui Knicks între 2005 şi 2010, a reuşit 35 de puncte. A stabilit şi el un record, cel mai mare punctaj din actualul sezon.
În alte rînduri fabulos pentru new-yorkezi, Carmelo Anthony n-a mai putut face nimic aseară.

A reuşit 36 de puncte şi 19 recuperări, dar n-a fost decisiv pentru ai săi. Mai ales că Robinson a fost de neoprit în extra time. "Obiectivul nostru nu este să-i oprim pe alţii din drumul spre recorduri, ci de a învinge meci de meci ca să fim la capacitate maximă în play-off", a spus MVP-ul meciului. Knicks rămîne pe locul 2 în Conferinţa de Est, fiind favorită, în dauna Indianei Pacers, să termine pe această poziţie în sezonul regulat.

3 săptămîni trecuseră de la ultimul eşec al lui Knicks, de pe 17 martie, la înfrîngerea cu LA Clippers.


Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.