Liga 1

FOTO Iadul vişiniu » Filmul clipelor de groază din minutul 82

+7 Foto
Suporterii rapidiști au creat un adevărat spectacol pirotehnic, ce a întîrziat debutul partidei cu 5 minute Foto: Cristi Preda

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Rapidul a fost aproape de a pierde la "masa verde", ca în primăvara lui 2008, tot din cauza unei brichete aruncate în capul lui Chiricheş


Scene de groază în minutul 82 pentru microbiştii cu inima slabă. Şi deja-vu negru pentru fanii Rapidului! Chiricheş se duce în zona peluzei giuleştene să recupereze o minge şi este lovit de o brichetă direct în cap. Cade, zvîrcolindu-se de durere, îndeajuns să înceapă scandalul. Mîini băgate în gît, unghii scrijelind tricoul adversarului şi scaune, sticle şi brichete zburînd dinspre tribune către stelişti.

Click aici pentru VIDEO!

Latovlevici culege o sticlă şi dă să fugă cu ea la observatorul partidei, dar este oprit de rapidişti, care îl plachează. Jucătorii se împung şi încep să se înjure. Chiricheş se dă cap în cap cu Grigore, sînt despărţiţi greu, iar MM, în partea cealaltă a terenului, după ce fusese lovit cu o sticlă în cap, culege scaune şi le flutură ca pe nişte trofee. Nu apucă să le arate observatorului pentru că rezerva Martin i-l smulge din mînă, apoi Perjă îl îmbrăţişează pe managerul stelist pentru a-l deposeda de alt obiect buclucaş.

Comedie neagră pe Giuleşti. Forţele de ordine calmează jucătorii, iar Colţescu fluieră cît îl ţin plămînii, indicînd vestiarele. La fel ca în 2008, meciul e aproape de a fi cîştigat de Steaua, cu 3-0, la "masa verde".

Steliştii sînt mîndri, stau în cercul de la mijlocul terenului, flancaţi de forţe de ordine, şi nu vor să intre la vestiare: "Nu fugim la cabine, nu arătăm că sîntem laşi. Rămînem pe teren şi cîştigăm meciul!" spune Bourceanu. Pînă la urmă, merg totuşi la vestiare la cererea arbitrului, dar giuleştenii preferă să-i mureze ploaia şi să stea lîngă fani, care cîntă: "C-aşa sînt eu rapidist, niciodată nu sînt trist!".
Oficialii LPF merg să lămurească lucrurile, discută cu Colţescu şi se decide reînceperea partidei după opt minute de pauză. Revin toţi pe gazon, mai puţin Mihai Stoica, ţinut de bodyguarzi în zona cabinelor pentru a nu-i mai incita pe fanii rapidişti!

Ce s-a întîmplat în 2008
Rapidiştii au pierdut la "masa verde", în primăvara lui 2008, în faţa Stelei, tot din cauza unei brichete. Giuleştenii conduceau cu 1-0, prin golul lui Săpunaru, cînd o brichetă l-a lovit în cap pe Alexandru Deaconu, arbitrul de atunci al partidei. "Centralul" a decis întreruperea meciului, iar giuleştenii au pierdut cu 3-0 la "masa verde".

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.