Liga 1

Cu bodyguarzii pe bancă! » Gărzile de corp ale lui Gigi Becali i-au păzit pe jucătorii şi oficialii Stelei

Articol de Andrei Crăiţoiu, Cătălin Popescu  —  Monday 30th of November -0001 12:00

Gigi Becali n-a vrut să meargă în Giuleşti, în schimb, şi-a trimis gărzile de corp, pe Fane şi Marcel, să-i păzească pe jucători. Cei doi au stat lîngă Reghecampf tot meciul


Speriaţi de posibilele incidente ce ar putea apărea pe durata partidei, steliştii şi-au luat măsuri de precauţie şi au reuşit un lucru nemaiîntîlnit pe stadioanele de fotbal! Gigi Becali n-a dorit să meargă în Giuleşti, aşa că şi-a trimis doi dintre cei mai buni bodyguarzi să-i păzească pe stelişti.

Click aici pentru VIDEO!

Fane şi Marcel, cele două gărzi de corp, au sosit pe gazon o dată cu apariţia fotbaliştilor, iar cînd a început meciul au stat pe bancă, alături de Reghecampf, fiind trecuţi pe foaia de joc ca oficiali ai clubului! Meciul a părut o adevărată corvoadă, cei doi urmărind partida dezinteresaţi şi discutînd între ei în majoritatea timpului.

Mihai Stoica a vrut să fie şi mai sigur că echipa va fi protejată, aşa că, înainte de startul partidei, le-a cerut oficialilor giuleşteni să le pună la dispoziţie trei stewarzi care să stea la tribuna 0, în spatele băncii de rezerve a roş-albaştrilor. Oamenii de ordine au avut grijă ca spectatorii din acel sector să nu se apropie prea mult de banca Stelei.

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.