Liga 1

VIDEO + FOTO Scandalul "Bricheta" 2 » Chiricheş a fost lovit în cap! Perjă l-a bruscat pe MM Stoica!

Articol de Gazeta Sporturilor  —  duminică, 14 aprilie 2013

După episodul în care Alexandru Deaconu a fost lovit în cap de o brichetă tot la un derby Rapid - Steaua, a venit rîndul lui Vlad Chiricheş să păţească acelaşi lucru. Atunci, Deaconu a oprit definitiv jocul şi Steaua a cîştigat cu 3-0 la masa verde.

S-a întîmplat în minutul 82 al întîlnirii din Giuleşti, imediat după ce Steaua a egalat. La o fază care s-a petrecut la colţul terenului, lîngă peluza rapidistă, un suporter l-a nimerit în cap pe Vlad Chiricheş.

VIDEO cu momentul în care a  fost lovit

Imediat a izbucnit un scandal monstru, oficialii de la ambele echipe venind pe teren. Din peluze s-au aruncat şi scaune, unul dintre ele fiind luat chiar de Mihai Stoica. Însă managerul Stelei nu a apucat să-l arate lui Sebastian Colţescu după ce a fost bruscat de Dănuţ Perjă. Şi portarul de rezervă Virgil Drăghia a fugit să ia scaunul de la stelişti şi l-a aruncat în afara terenului.

Arbitrul a oprit jocul, iar jucătorii roş-albaştri au mers pe tunel. Partida s-a reluat după o pauză de 10 minute. La revenirea pe teren, Reghe a avut un dialog cu suporterii Rapidului în care le-a transmis să termine cu aceste reacţii şi că doreşte ca meciul să se dispute pe gazon.

FOTO şi VIDEO Bourceanu a salvat un punct pentru lider » Rapid - Steaua 1-1, după un derby umbrit de incidente

 

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.