Liga 1

Casele confirmă! » S-au pariat sume imense pentru un roşu la Oţelul - Severin

Neacșa a fost eliminat după două "galbene" luate stupid

Articol de Dan Bâra, Răzvan Luţac  —  Monday 30th of November -0001 12:00

În numai 3 ore, la Timişoara s-au pariat 15.000 de lei pe faptul că la partida Oţelul - CS Severin, 2-0, se va dicta o eliminare. VEZI AICI VIDEO DE LA MECI!

Lumea pariorilor a luat foc weekend-ul trecut. Doi utilizatori ai unei pagini de ponturi din cadrul reţelei de socializare facebook îşi îndemnau cititorii să parieze pe acordarea unui cartonaş roşu la meciul Oţelul - Severin.

Sursa? Unul dintre ei susţinea că i-a văzut pe jucători cum au pariat 20.000 de lei! La meci, severineanul Neacşa a fost eliminat după două "galbene" încasate în doar 16 minute!

Casele de pariuri confirmă evenimentele. În cele trei ore în care opţiunea "cartonaş roşu" a fost activă, vineri, de la orele 11:00 la 14:00, s-au pariat 15.000 de lei! "Sumele au fost pariate prin intermediari. Se pare că totul s-a întîmplat la Timişoara, nu la Severin, să nu bată la ochi. Ar fi implicaţi mai mulţi interlopi sîrbi", a declarat un reprezentant al unei case de pariuri.

3,20 a fost cota iniţială pentru minim un "roşu" la Oţelul - Severin. Pînă cînd opţiunea a fost scoasă din ofertă, cota a scăzut la 2,40

"Nu există probe, sigur nu s-a întîmplat nimic. Neacşa a luat două «galbene» din entuziasm" (Ionel Gane, antrenor CS Severin)

Show more
Loading ...
Failed to load data.

Show more
Loading ...
Failed to load data.